Hè hè, eindelijk is ‘ie er dan…de zomer! Tijd voor een zomerse blogpost. De foto’s heb ik gemaakt toen het weertje nog om te huilen was, en ik een onstilbare behoefte had aan zomersfeer. De laatste tijd ben ik fan van wilde perziken. Niet alleen vanwege de smaak, maar ook vanwege zijn (of haar?) uiterlijk; de rare platte vorm en het fluwelen vel met die mooie kleuren. Het zachtroze en -geel inspireerden mij om foto’s te maken in deze kleurstelling. Er zit geen duidelijk idee achter. Ik heb gewoon gedaan waar ik zin in had, als het maar een zomerse sfeer had. Ik vind dat dat in ieder geval wel gelukt is. Zomer met een vleugje nostalgie…

De witgrijze stof onder het bord met perziken is de stof “schemer” van mijn favoriete dessinontwerpduo Tas-ka.

Ik wens je veel warmte, koelte en zwoele avonden toe deze week!

peach7peach4

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *