Een huis is pas een thuis als je aan de inrichting kunt zien wie er woont. Tenminste…dat vindt Studio Huisraad! Als het goed is reflecteert je huis je persoonlijkheid. Ben je rustig en kalm? Dan is je huis dat als het goed is ook. Ben je creatief en chaotisch, dan struikel je bij binnenkomst waarschijnlijk over dozen met stofjes en spullen en liggen er overal rommeltjes. Ik noem maar iets…

Vandaag laat ik je graag een huis met personality zien! Mijn goede vriendin Mechteld – eigenaresse van de winkel Stijl8erover in het Arnhemse Modekwartier – is voor mij een grote inspiratiebron. Wat leuk is aan Mechteld is dat ze heel duidelijk is! Ze kiest altijd haar eigen pad en wil vooral dat het leven leuk is. Een warme, kleurrijke vrouw met een speelse, niet gangbare smaak. Dit zie je terug in het Arnhemse bovenhuis waar ze met haar twee dochters woont, maar ook in haar winkel Stijl8erover, waar ze dameskleding verkoopt.

Naast kleding is het stylen van huizen ook een grote passie van haar. We zijn zelfs een tijdje collega’s geweest. Als ik vastloop met een stylingproject of in mijn eigen huis, dan is de mening van Mechteld de allerbelangrijkste.

En die roze vloer die je op één van de foto’s tegenkomt? Die hebben we samen nog geschilderd…

Kijk en geniet!

huismech13
huismech5huismech7
huismech11huismech10huismech6huismech3huismech4huismech12huismech15huismech2huismech17Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *