popupblog8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 3 oktober 2015 had ik de eer om een heus pop-up restaurant te stylen voor Rook & Roll.

Rook & Roll bestaat uit het duo Erik Vervoorn en Leonard van der Plas en zij hebben de missie om mannen zich weer man te laten voelen. Dat doen ze door het organiseren van stoere events voor mannen die zich graag bezig houden met vuurtjes stoken, bbq-en en vlees en vis roken. Denk aan vrijgezellenfeesten, vrienden-bbq’s, rookworkshops en open dagen. Echte mannen doen dit natuurlijk allemaal onder het genot van een biertje of een goed glas whisky.

Ter gelegenheid van een huwelijksjubileum maakte Rook & Roll een uitstapje naar een dagje bottervaren, met als afsluiting samen genieten van lekker eten in een huiskamerrestaurant. Ik werd gevraagd om het geheel in de juiste sfeer aan te kleden. Voor zowel Rook & Roll als Studio Huisraad was het een tryout, en uiteindelijk is het een heel geslaagd project geworden!

Omdat Rook & Roll een echt mannen-concept is, was het natuurlijk duidelijk dat het geheel niet truttig, zoek en vrouwelijk moest worden. Omdat het ook om een familiefeest ging, moet het bovendien weer niet té mannelijk worden. Robuust, landelijk en herfstig werden de kernwoorden waarmee ik aan de slag ging.

popupblog3kleinpopupblog5klein popupblog9popupblog10

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *