De lelijke vaas. Het is al een tijdje een hit in zowel retro- als moderne interieurs.

En ik ben ook al een poos ‘hooked’ aan deze lelijkerd. Sowieso heb ik altijd al een voorliefde gehad voor wanstaltige items in mijn interieur; altijd is er wel érgens een spiegel, een stoel of een lamp die eigenlijk niet door de beugel kan.

Lelijkheid is hip en dit is dus een trend waar ik mijn hart aan ophaal. Gecombineerd met een olijk behangetje of iets moderns krijgt het een enorm leuke uitstraling. In de tussentijd is de verzameling lelijke (ofwel West Germany-) vazen aardig gegroeid. Zo zelfs, dat het bijna een invasie lijkt als ik ze allemaal tegelijk in de woonkamer zet. Ze zijn nu zó populair, dat het mij iets teveel van het goede is.  Tijd voor een nieuwe interieur-underdog! En dat geeft niks, want als stylist blijft mijn stijl in ontwikkeling en zoek ik gewoon weer een nieuw lelijk ding om van te houden.
lelijkevaas3lelijkevaas4lelijkevaas6lelijkevaas2

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *